(VIDEO) ŠTA SVE MOŽE iPhone XS?

Autor: benchmark.rs

Razonoda

18.09.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi promovisao poboljšane mogućnosti fotografije iPhone XS (i iPhone XS Max) telefona, Apple je objavio video pod nazivom "Shot on iPhone XS-Experiments in 4K, Slo-mo and Time Lapse".

RepublikaFoto: youtube.com/Apple
Da li su performanse iPhone XS upravo ono što želite?

Uz pomoć osnovnih materijala i kamera na iPhone XS modelu, Apple je kreirao neke zanimljive efekte za koje se nada da će privući korisnike da kupe jedan od ovogodišnjih iPhone premijum modela.

Prvi eksperiment koristi vodu, svetlo i zvuk kako bi demonstrirao slo-mo funkciju telefona, a iPhone XS nudi podršku za slo-mo u 1080p @ 120fps ili 240fps. Nakon ovoga, mešavina sapuna, vode i sirupa od kukuruza je iskorišćena za krfeiranje psihodeličnog videa u 4K @ 60fps. Još jedan 4K video koristi staklo, tintu, glinu i svetlo kako bi posmatrače poveo na naučno-fantastično putovanje.

Još jedan efekat, koji Apple prikazuje u videu, jeste Time Lapse funkcija uz pomoć nekoliko različitih kombinacija elemenata i u uslovima slabog osvetljenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading