Jezivo! Oglasio se dečak sa kojim je zatrudnela devojčica (12)!

Autor: novosti.rs

Hronika

20.12.2018

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. Dž. (16), čija je vanbračna supruga N. H. (12) u četvrtom mesecu trudnoće, govorio je o svom slučaju. "Čim sam je video - znao sam da će mi biti žena. Slučajno sam socijalnim radnicima rekao za nas."

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Moju nevenčanu suprugu su tri puta oduzimali od mene i smeštali je u hraniteljsku porodicu, ali je ona uvek bežala i vraćala mi se. Sada su je ponovo odveli, i od nje nema ni traga ni glasa. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće. I samo se bojim da joj, kada se porodi, ne uzmu bebu. Ne bih mogao da živim sa tim.

Ovako, uz pristanak svojih roditelja, majke Marine i očuha Tarzana, govori maloletni D. Dž. (16), čija je vanbračna žena N. H. (12) u četvrtom mesecu trudnoće. Ona je odvedena od njega i smeštena u hraniteljsku porodicu.

- N. H. i ja smo se posredstvom "Fejsbuka" upoznali početkom godine - priča dečak. - Ona je tada sa majkom živela u selu Osenica, kod Trstenika.

D. Dž. kaže da je devojčica već bila udata u Paraćinu, ali da je posle 15 dana pobegla od muža i vratila se majci. On dodaje da su se njih dvoje upoznali slučajno.

- Nakon dva, tri meseca dopisivanja, ja sam je pitao da li želi da dođem kod nje da se upoznamo - nastavlja D. Dž. - Pristala je, pa sam otišao tamo. Čim sam je video, znao sam da će mi biti supruga. Prespavao sam u Osenici, a sutradan sam pitao njenu majku da mi dozvoli da se oženim N. H. i ona nam je dala pristanak.

PROMENIO SAM SE ZBOG NjE

Imao sam nekoliko sitnih krađa - kaže D. Dž. - Ali, otkada je u moj život ušla N. H. promenio sam se. Počeo sam da idem u nadnicu i da pošteno zarađujem. Mislim da treba da nas puste da živimo zajedno i zasnujemo porodicu.

Početkom maja doveo je N. H. u svoju kuću na periferiji Knjaževca.

- Tada su me pozvali u ovdašnji Centar za socijalni rad da dam neku izjavu u vezi sa mojom sestrom - nastavlja dečak. - Ja sam se tada "izleteo" i kazao im da sam se oženio devojkom četiri godine mlađom od mene. Onda su mi oni rekli da zakon to ne dozvoljava. Ubrzo su došli policajci i odveli moju suprugu.

Ispostavilo se da je smeštena u okolini Knjaževca. Posle nekoliko dana je pobegla i vratila se D. Dž.

- Nakon što se moja N. H. vratila kući, mi smo nastavili da živimo zajedno, a ona je, u međuvremenu, ostala u drugom stanju - priča maloletnik. - Čuo sam da će socijalni radnici ponovo da dođu da je uzmu od mene, pa smo moja nevenčana supruga i ja otišli kod njene majke u Osenicu.

Međutim, tamo ih je pronašla policija. Protiv D. Dž. je tada podneta prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad detetom, a N. H. je opet smeštena u hraniteljsku porodicu, ovaj put u okolini Kraljeva.

- Policajci su došli i stavili mi lisice - nastavlja D. Dž. - Moja supruga je plakala i molila ih da nas ne razdvajaju. Kazala im je da je trudna i da želi da mi rodi dete, ali je oni nisu ni slušali. Mene su, vezanog, sproveli od Trstenika do Knjaževca.

N. H. je opet pobegla, i vratila se majci. Pozvala je D. Dž. i kazala mu da dođe po nju.

- Ali, kada sam ja stigao, moja supruga je bila oduzeta majci i opet smeštena u hraniteljsku porodicu, ovaj put u okolini Trstenika - nastavlja dečak. - Ja sam se vratio u Knjaževac, a posle nekoliko dana je N. H. opet pobegla iz hraniteljske porodice i došla kod mene.

Policija je ponovo interevenisala i opet su odveli N. H.

- To je bilo pre desetak dana i ja više nisam ni čuo ni video N. H. Mi se volimo i želimo da se uzmemo, čim nam to zakon bude dozvolio. Sada se samo bojim da će mi uzeti dete i smestiti ga u neku hraniteljsku porodicu - dodaje D. Dž.

Majka Marina i očuh Tarzan pružaju podršku dečaku i kažu da su spremni da preuzmu starateljstvo nad N. H.

- Dobra mi je snaha - kaže Marina. - Ja sam socijalnim radnicima kazala da ću se starati o njoj dok zakon ne odobri da se moj sin i ona ne uzmu. Ja sam potpuno sigurna da će N. H. opet pobeći i vratiti se kod nas...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading