Ko je bio nasmrt izbodeni Miloš Mileusnić (28): Dete uglednih lekara, navijač Partizana!

Autor: Republika

Hronika

28.01.2019

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Mileusnić (28), student iz Čačka, ubijen je u beogradskom naselju Zvezdara, kada se navodno vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

 

NAVIJAO ZA CRNO-BELE

Miloš je, kako saznajemo, bio navijač FK Partizan, ali, kako navode njegovi prijatelji, nije bio huligan.

- Jeste voleo Partizan, išao je na utakmice, ali nije bio huligan. Zar to što je bio navijač treba sada da bude opravdanje za ovakav svirepi čin, ili možda olakšavajuća okolnost za ubicu? Pa to je strašno - kazali su Miloševi prijatelji za Novosti.

Foto: facebook.com/Milos Mileusnic

SIN UTICAJNOG HIRURGA

U neverici su i Čačani, koji su dobro poznavali porodicu nastradalog studenta. Miloš je, kako saznajemo, bio sin poznatih čačanskih lekara.

- Bio je ljudina. Veoma vaspitan i dobar dečko. Roditelji su mu takođe divni ljudi. Sin je čuvenog hirurga koji je spasao mnogima život, a majka mu je vrstan stomatolog. Ne mogu da verujem da ga više nema - rekao je Milošev drugar.

KOMŠIJE GA JEDVA POZNAVALE

Policija je obavila uviđaj i ispitala sve stanare u ovoj zgradi, ali i zgradi prekoputa. Ubijenog mladića svi su jedva poznavali.

- Taj dečko je živeo u stanu do nas već nekoliko godina. Retko smo ih viđali. Imao je i cimera. Bili su fini momci, javljali se na hodniku komšijama. Nikada nisu pravili buku i galamu, kao drugi podstanari. Zaista su bili pristojni momci. Momak koga su ubili je studirao, a za ovog drugog ne znam. Svađu i jaukanje svi su jutros čuli. Momak je čak uspeo, onako povređen, da otključa vrata i uđe u zgradu. Ipak, srušio se u hodniku. Policija je išla od stana do stana, ispitivala sve stanare. A onda su njegovog cimera odveli na saslušanje - prepričava stanar zgrade na Zvezdari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading