Brutalan zločin kod Žabara: Staricu iskasapio nožem, a ovoliko će da robija!

Autor: novosti.rs

Hronika

01.02.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Požarevcu doneo je prvostepenu presudu kojom je Goran Mikuljević (48) iz Smederevske Palanke osuđen na 30 godina zatvora, zbog teškog ubistva Kristine Ilić (81) iz Porodina kod Žabara.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Mikuljevic
Goran Mikuljević

Ovaj svirepi zločin dogodio se 30. septembra 2017. godine, u porodičnoj kući pokojne Kristine u kojoj je ona bila sama, jer je snaja, udovica njenog sina, tih dana bila u banji Trepča.

Beživotno telo starice pronašli su njen drug sin i unuk, i odmah pozvali policiju. Telo nesrećne žene bilo je u lokvi krvi, jer je imala više uboda nožem u vrat i po telu, a preko usta joj je bila zalepljena selotejp traka. Prema nalazima obdukcije, starica je izdahnula tek nakon bekstva napadača, usled krvarenja iz mnogobrojnih rana.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Mikuljevic

Motiv ovog zločina bilo je koristoljublje, jer je optuženi iz kuće ubijene odneo izvesnu količinu deviza i zlatnog nakita. Uhapšen je tri meseca nakon ubistva, zahvaljujući DNK tragovima i snimcima sa nadzornih kamera. Inače, on je već jednom robijao za ubistvo, i to u požarevačkoj “Zabeli”, nakon što je osuđen na 14 godina zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading