Završena operacija voditeljke Pinka! Otkriveno da li su doktori uspeli da sačuvaju Deinu ruku!

Autor:

Hronika

07.02.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija TV voditeljke Dee Đurđević koja je teško povređena jutros u saobraćajnoj nesreći konačno je završena. Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. Ona je izašla iz vozila kako bi se dogovorila sa vozačem, međutim, posle samo nekoliko trenutaka na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

RepublikaFoto: facebook.com/Dea Đurđević
Voditeljka Dea Đurđević koja je doživela tešku saobraćajku jutros u Beogradu

Kako se saznaje, operacija je završena i sve funkcije ruke su povezane.

Dea je zasad dobro i čeka se oporavak. Lekari još ne znaju ništa konkretno, ali kako kažu, najbitnije je da je sve prošlo u najboljem redu i da su mladoj voditeljki uspeli da sačuvaju ruku!

Podsetimo, operacija je počela nešto pre 11 časova, a Dea je odmah posle nesreće zbrinuta na VMA. Zahvat je trajao nešto više od tri sata, ali vrhunski tim lekara uspeo je da sačuva njenu ruku.

 

 

Lekari ne puštaju nikoga osim članova porodice blizu opercacionog bloka, odnosno šok sobe u koju je prebačena mlada voditeljka posle operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading