Ponudio dečaku 3.000 dinara za oralni seks, pa mu pretio batinama: Detalji jezivog zlostavljanja u Rumi

Autor: MILOŠ Ž. LAZIĆ

Hronika

11.03.2019

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u subotu uveče uhapsila Stevu Đapića (56) iz Rume, koji se sumnjiči da je maloletnog M. R. (12) iz sela Voganj namamio u kola, pa mu ponudio 3.000 dinara da ga oralno zadovolji, a kada je dečak odbio, pripretio mu batinama!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tražio pomoć

- Bio sam ispred radnje kada se taj auto zaustavio, bio je neke crvene boje, mislim da je golf. Vozač, koga znam iz viđenja, pitao me je da li hoću da mu pomognem nešto u bašti, a za to će mi dati 3.000 dinara - počinje priču M. R., učenik šestog razreda.

Dečak: Zapretio je da će me izudarati. Ja sam se uplašio i uradio sam šta mi je rekao

Dečak kaže da je ušao u auto, nakon čega su krenuli ka susednom selu Stejanovcima.

- Dovezao me je do neke bašte, a kada je zaustavio automobil, rekao mi je da ga oralno zadovoljim. Rekao mi je da će mi dati još para. Ja nisam hteo, ali onda je zapretio da će me izudarati. Ja sam se uplašio i uradio sam šta mi je rekao - priča dečak.

Plaši se da izađe iz kuće

Dečak M. R. je najmlađi u brojnoj porodici koja živi od nadničenja i socijalne pomoći. Ima dve starije sestre bliznakinje, od 22 godine, i dva starija brata, jednog od 20 i drugog od 17 godina. Kaže da se i dalje plaši i da mu nije lako da izađe na ulicu.

Posle toga je Đapić dečaka vratio u vozilo, dovezao u blizinu Vognja i izbacio ga pored nekog šumarka, a potom se odvezao.

Snimile ga kamere

Dečak je po povratku kući ispričao šta mu se dogodilo i ceo slučaj je prijavljen policiji, koja je brzo došla na lice mesta. Zahvaljujući kamerama za video-nadzor koje su snimile kada je pedofil presreo dečaka, Đapić je identifikovan i priveden. Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a postupak protiv njega je pokrenut u Osnovnom tužilaštvu u Rumi i on se zasad sumnjiči za nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom, za šta mu preti od šest meseci do pet godina zatvora.

Brojka: 5 godina zatvora preti manijaku iz Rume

Policija je uzela bris dečaku iz usta i sa analnog otvora kako bi bila proverena njegova priča, ali i kako bi se utvrdilo da li je osumnjičeni počinio još neko krivično delo.

Otac očajan

Dečak i njegovi roditelji Đorđe i Vinka prošli su kroz pravi pakao u subotu uveče.

- Policija je došla i odvela mi najmlađe dete i ženu u stanicu. Satima su bili tamo, a ja sam se pojeo od muke. Samo ja imam mobilni telefon, pa nisam mogao da ih pozovem da vidim šta se dešava. Vratili su ih tek nešto pre ponoći - kaže dečakov otac Đorđe.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading