Šokantna prošlost fatalne Danijele: Prvog muža biznismena varala sa drugim, pa nagovorila ljubavnika na zločin

Autor: Blic, Republika

Hronika

30.04.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Grčić (37) nije žrtva mafijaške likvidacije kako se najpre sumnjalo, nego ubistva iz strasti Zorana Dimića (52), ljubavnika njegove žene Danijele Đilasović (43). Klupko čudnih događaja počelo je da se odmotava kada je policiji bilo sumnjivo to što Danijela ne pokazuje žalost prema ubijenom mužu, inače saradniku Alena Kurine, ima nelogične iskaze, ali posebno je sumnjiv bio pad na poligrafu.

RepublikaFoto: facebook.com/ Danijela Djilasovic
Danijela Đilasović i ubijeni Nemanja Grčić

Danijela je pokušala da ubedi policiju kako je njen muž žrtva mafijaškog obračuna, ali je zbog neuverljivog iskaza, nepokazivanja empatije prema ubijenom suprugu i pada na detektoru laži, istraga ubrzo usmerena ka njoj, posle čega je ubrzo i uhapšena.

Već dan posle ubistva u iznajmljenoj brvnari u Vrdniku u četvrtak uveče, postalo je jasno da Grčićeva žena nije svedok nego saučesnik u ovom teškom zločinu,. Ubica nije, kako je tvrdila, upao u njihovu sobu te nju gurnuo i nasrnuo na Grčića i upucao ga u grudi, nego mu je upravo ona otvorila vrata i pustila ga unutra.

Sa optuženim Dimićem, koji je i pre ovog ubistva izdržavao zatvorsku kaznu u poluotvorenoj ustanovi, bila je u paralelnoj emotivnoj vezi.

- Danijela je pre Grčića bila u braku sa jednim biznismenom, sa kojim ima sina. Kada je podnela papire za razvod već je bila u osmom mesecu trudnoće, a otac deteta bio je upravo Grčić. Porodila se pre zvaničnog razvoda, a sa Grčićem je posle imala još jedno dete, Protiv prvog muža podnosila je nekoliko prijava jer nije na vreme plaćao alimentaciju - kaže za "Blic" izvor blizak istrazi.

Đilasović se i sama bavila biznisom. Podigla je kredit i otvorila jedan vrtić, te salon lepote koji su bili jedan pored drugog u Tošinom bunaru.

RepublikaFoto: facebook.com/ Danijela Djilasovic

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading