Novi detalji haosa u Strahinjića Bana! Otkriveno da li vozač BMW ima krimi-dosije

Autor:

Hronika

01.07.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejanu Markoviću (29), koji je u četvrtak izazvao saobraćajnu nezgodu u Ulici Strahinjića Bana i iste večeri uhapšen, određen je pritvor od mesec dana. On se na saslušanju pravdao rečima da nije kriv za sudar, već devojka koja je vozila suzuki.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen/Republika
Dejan Marković napravio haos u Beogradu

- Žao mi je što sam pobegao sa mesta nesreće jer za udes nisam ja kriv, već žena u suzukiju koja na raskrsnici nije stala na znak stop. Kada me je udarila, izgubio sam kontrolu i naleteo na parkirana vozila, a potom u kafić - rekao je uhapšeni Marković, koji je negirao da je pretio oružjem posle udesa, a da je pobegao iz straha.

Do sudara je došlo kada je Marković sa svojim automobilom udario u drugi automobil, a potom se od siline udarca zakucao u parkirana vozila i uleteo u baštu obližnjeg kafića. U ovoj nezgodi povređeni su supružnici Stefan M. (43) i Slađana M. (33) i njihova trogodišnja ćerka.

 

 

Suvozač ga brani

I dok majka devojke koja je bila u drugim kolima, a koju Marković okrivljuje za udes, kaže da je vozač pretio da će ubiti njenu ćerku i od suvozača tražio pištolj, Nemanja Džaković, koji je bio sa Markovićem u automobilu u trenutku nesreće, te navode je osporio.

100 na sat išao je BMW u trenutku zakucavanja u druge automobile 

- Išli smo ne ka Kalemegdanu, nego u suprotnom smeru. Tu smo stali na znak stop, a isti znak imaju i ovi koji presecaju ulicu. Samo u jednom momentu vidim suzuki u kojem je žena. Vidim auto koji dolazi s leve strane, a žena gleda ulevo umesto udesno, odakle može da joj dođe vozilo, i prolazi bez kočenja. U tom momentu moj prijatelj je pritisnuo papučicu gasa do kraja i smotao volan udesno. Ona nas nije primetila, a od udarca smo uleteli u baštu. Jesmo bili u nekoj brzini jer auto u kojem smo bili dostiže brzinu od 0 do 100 za manje od tri sekunde. Mi smo išli oko 50 kada nas je udarila, a Dejan je pritisnuo papučicu gasa do kraja, pa smo verovatno sa preko 100 udarili u te automobile - ispričao je Nemanja Džaković, suvozač iz BMW.

Otac: Verujem da moj sin nije kriv

Dejanov otac Dragan kaže da mu je veoma žao povređenih ljudi u udesu, ali da veruje sinu.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Povređen muškarac u Strahinjića Bana

- Nekoliko puta mi je ponovio da on nije udario ljude u bašti kafića. Moj sin nije kriminalac. Rodio se u Francuskoj, tamo živi i ima dvojno državljanstvo. Ima i njihovu vozačku dozvolu. Radi kao vozač i nije neki obesni klinac koji je prvi put seo u BMW. Taj auto je nedavno kupio i to mu je peti BMW po redu - rekao je otac vozača BMW i dodao da njegov sin nikada nije imao pištolj jer ne voli oružje. 

Nije kriminalac

On je demantovao glasine da su njih dvojica kriminalci, kao i da su u automobilu imali oružje.

- Moja prošlost je moja stvar, a Dejan je ugledni privrednik iz Francuske, nije nikakav kriminalac. Što se tiče psovki upućenih dotičnoj u suzukiju, naravno da ih je bilo kada je kriva, ali heklera nije bilo. Pa, da li je nađeno nešto u vozilu - upitao je on.

 

 

Dejan je pre mesec dana došao na odmor u Porodin kod Žabara, a u sredu je otišao u Beograd da poseti brata od strica.

Inače, Dejan ima skoro čist dosije u srpskoj policiji, izuzev prijave za udes u Žabarima iz 2009.

Oženjen je već deset godina, ali nema dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading