Čekaju se nalazi veštačenja: Bliži se kraj istrage o jezivoj saobraćajki u kojoj je povređena Dea Đurđević!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

25.09.2019

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga o saobraćajnoj nesreći u kojoj je 7. februara na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu teško povređena voditeljka Pinka Dea Đurđević pri kraju je i čeka se još da u Prvo osnovno tužilaštvo stignu nalazi saobraćajnotehničkog veštačenja da bi se utvrdio uzrok udesa.

RepublikaFoto: wikimedia.org
Dea Đurđević

Podsetimo, u istrazi su već saslušani osumnjičeni vozač autobusa Bojan Jovanović, voditeljka, kao i ostali svedoci ove jezive nesreće.

- Čekaju se nalazi komisije veštaka Saobraćajnog fakulteta, nakon čega će tužilaštvo odlučiti da li podiže optužnicu protiv osumnjičenog ili odbacuje krivičnu prijavu protiv njega - kaže sagovornik.

Dea Đurđević, podsetimo, tokom saslušanja u tužilaštvu pridružila se krivičnom gonjenju vozača Bojana Jovanovića, koji se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. 

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Mesto nesreće...

- Ispričala je da je nesreći prethodio manji sudar nje i devojke u drugom automobilu. Kad su obe izašle iz vozila kako bi pogledale kolika je šteta na kolima, naišao je autobus i pokosio je na trotoaru. Voditeljka je objasnila da se sve, od njenog izlaska iz kola do nesreće u kojoj je teško povređena, dogodilo u nekoliko minuta - dodao je izvor.

Vozač gradskog autobusa je u svojoj odbrani navodno naveo da je za nesreću kriv klizav kolovoz, zbog kog on nije mogao da se zaustavi iako je počeo da koči na vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading