MONIKIN OTAC OTKRIVA: Ona će provesti Novu godinu u bolnici, počela je da jede!

Autor: Tanjug

Hronika

31.12.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monika Karimanović (12), koja je pre dva dana izbavljena iz ruku Ninoslava Jovanovića, Novu godinu će provesti u bolnici u Nišu. Njena mama nijednog trena neće napustiti sobu u kojoj se devojčica opravlja od agonije koju nijedno dete ne treba da preživi, a koja je u njenom slučaju trajala punih 10 dana.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Monika Karimanović

- Još uvek je danas nisam video, ali svakog časa krećem za bolnicu. Njena mama Aleksandra provešće i ovo veče s njom, te će zajedno dočekati Novu godinu - rekao je za Telegraf.rs Monikin otac Robert.

Kako kaže, Monika se danas oseća bolje, a počela je i da jede.

- Ja sam mojoj devojčici već odneo poklon za praznike. Kod nje su u bolnici, sve joj je odneto. Mnogo nam je laknulo što je sada na bezbednom, mnogo - rekao je ovaj čovek, i dalje potresen zbog strahote koja je iznenada zadesila njegovu porodicu.

 

 

Kako Telegraf danas saznaje u KC Niš, njeno zdravstveno stanje je nepromenjeno. Lagano se oporavlja, komunikativna je, počela je da jede, potpuno stabilna i komunicira sa sestrama i lekarima, ali je pod konstantnim nadzorom lekara i psihologa.

Podsetimo, Moniku je sredinom meseca kidnapovao Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin.

Punih 10 dana on je devojčicu držao u zarobljeništvu, da bi ih, sasvim slučajno, otkrio Nišlija Emil Živić, u praznoj kući u selu Pasjača.

Ninoslav Jovanović je još uvek u bekstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading