Cokin sin se posvađao sa policajcima u Ortopedskoj bolnici pa priveden

Autor: Informer

Hronika

07.03.2020

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanka Stojanović (72), poznatija kao Baba Coka, koja je u kućnom pritvoru jer je 2. septembra 2018. na Zvezdari ubila investitora Zorana Trifunovića (59), juče je zbog problema sa kukom primljena u Ortopedsku bolnicu "Banjica". Na lečenje ju je doveo sin Marko, koji se u bolnici posvađao sa policajcima, zbog čega je priveden u stanicu!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Stojanka Stojanović

Kako saznaju mediji, policajce su pozvali lekari, jer su videli da Baba Coka nosi nanogicu za elektronski nadzor. Međutim, čim je patrola došla u bolnicu, Marko se posvađao s njima, a pošto je rekao da nema ličnu kartu, stavljene su mu lisice na ruke i priveden je.

Reporterima medija ovo je juče potvrdila i sama Stojanka, kojua je zatečena u bolnici.

- Marko me je ujutro rano doveo u bolnicu jer me je strašno boleo kuk. Ne znam ko je pozvao policiju, čula sam da su lekari... Policajci su mu stavili lisice na ruke i rekli su mi da ga voze u psihijatrijsku bolnicu "Dr Laza Lazarević"... Ne znam šta je s njim, kod mene je ostao njegov telefon... Plašim se da će da ga tući tamo - rekla je Stojanka.

Ona dodaje da ima problema sa kukom koji je već jednom operisala dok je bila u pritvoru u Okružnom zatvoru (CZ). Tada je iz ćelije odvedena na VMA, a odmah posle operacije vraćena je u zatvor.
Podsetimo, Baba Coka je uhapšena odmah nakon ubistva investitora, a u pritvoru je bila do leta prošle godine, kada je dobila nanogicu, i prebačena je u kućni pritvor.

Ona se 13. februara nije pojavila na pripremnom ročištu pred Višim sudom u Beogradu, na kojem je trebalo da se izjasni o optužnici, pravdajući izostanak bolešću. Stojanovićeva se tereti za takozvano obično ubistvo, za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora. Zločin koji je šokirao javnost desio se u blizini Cvetkove pijace, a ubistvo su zabeležile sigurnosne kamere.

Na snimku se jasno vidi kako Coka, noseći kačket, prilazi Trifunoviću u Ulici Vučićev prolaz, a potom iz cegera vadi pištolj CZ-99 i puca u njega tri puta. Pucnjavi je prethodio dugogodišnji spor između Stojanke i građevinskog preduzimača oko placa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading