Uhapšen provalnik tokom policijskog časa: Neobuzdani Kraljevčanin krao šta je stigao!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

28.04.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Kraljevu uhapsila I. S. (33) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađa i teška krađa, saopštio je MUP.

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on u prethodnom periodu provaljivao, ali i ulazio u otključane pomoćne prostorije u gradu i na seoskom području iz kojih je krao razni alat, laptopove, jedan bicikl, kao i hranu.

Policijski službenici zatekli su ga u selu Cvetke kod Kraljeva neposredno nakon što je, kako se sumnja, iz pomoćne prostorije jednog meštanina ukrao motornu testeru i aparat za varenje, koji su kod njega i pronađeni.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Zbog kršenja zabrane kretanja lica na teritoriji on će uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka biti priveden sudiji Prekršajnog suda u Kraljevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading