Uhapšeni huligani koji su noćas pretukli advokata, i bivšeg sudiju i predsednika Apelacionog suda!

Autor:

Hronika

15.05.2020

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica huligana koji su noćas na platou između Njegoševe i Molerove, oko 22 sata 30 minuta pijani počeli da divljaju i vređaju predsednika države u jednom kafiću su uhapšeni.

Podesećamo da je policija vračara u nekoliko navrata dobijala prijave stanara, gde su pripadnici izlazili na teren, smirivali ih, ali nisu umirili. Posle odlaska policije huligani su nastavili su vređanjem i vikanjem.

U tom momentu za susednim stolom sedeli su Novica Peković (sudija i bivši predsednik Apelacionog suda ) i advokat Goran Petronijević koji su ih zamolili da se smire, na šta su huligani agresivno reagovali i počeli da ih udaraju pesnica i šutiraju nogama, nakon čega je jedan čak potegao i gađao ih stolicom.

Huligani su uhapšeni u saradnji sa prvim osnovnim javnim tužilaštvom, njihov identitet za sada nije poznat i čeka se odluka glavnog tužioca o njihovom zadržavanju i određivanju dela za koje se terete.

Advokat Goran Petronijević ima 60 godina, a bivši sudija i predsednik Apelacionog suda Novica Peković ima 70. Oni su sa težim povredama prebačeni kolima Hitne pomoći u urgentni centar na utvrđivanje stepena povreda koje su im huligani zadali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading