Uhapšen član Izvršnog odbora Dveri: Pronađeni droga i oružje

Autor:

Hronika

14.05.2020

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je sinoć u Aranđelovcu uhapsila Uroša Savića (26) i Čedu Praščevića (31) kod kojih su pronađena dva paketića marihuane, nož i drvena palica, saznaje... Savić, inače član Izvršnog odbora Dveri Boška Obradovića, u javnosti je postao poznat kada je nakon upada u zgradu RTS-a tvrdio da u pritvoru 50 sati nije dobio ni hranu ni vodu, ali su snimci su ubrzo razotkrili da je Savić sve slagao.

Pretresom iznajmljenog stana u Aranđelovcu, kod Savića i Praščevića pronađene su kesice sa drogom, palica i nož. Oni se sumnjiče za omogućavanje uživanja opojnih droga i nedozvoljeno držanje opojnih droga i privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. 

Dverjanin Savić inače je u žižu javnosti  javnosti dospeo u martu prošle godine kada je polomio staklo na ulazu u RTS prilikom upada pristalica Saveza za Srbiju u zgradu javnog servisa. Proveo je 48 sati u pritvoru, a po izlasku je u emotivnoj ispovesti za Danas ispričao da ga je policija maltretirala i da čak 50 sati nije ništa ni jeo ni pio. Na snimku sa kamera koji je emitovan na konferenciji ispostavilo se da je Savić sve slagao i da je u policiji itekako jeo i sendviče i pio vodu, a da su mu policijske službenice čak nudile i sok i kafu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Biljana

14.05.2020 08:16

ako, ko god ne postuje zakonske mere i treba ga kazniti, svakom po zasluzi, zakon je isti za svakog gradjanina

Aleksej

14.05.2020 08:19

Strasno kakvi su ovi iz dveri, kriminalci.

Arsenije

14.05.2020 08:19

Šta mu je sad' štit?

Jelena

14.05.2020 08:25

Opa, Boškovi dileri.