Detalji užasa u Erdeviku: Žena ga varala pred svima, on pretio da će ih sve pobiti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Gnjidić (53) ubio je juče oko 9.30 suprugu Branislavu Cicu Gnjidić (49) i njenog ljubavnika Miroslava Bojića (56).

RepublikaFoto: Privatna arhiva/Facebook/Nikola Gnjidić
Ubica: Predrag Gnjidić

Krvavi pir počinio je automatskom puškom u osnovnoj školi "Sava Šumanović, gde je Branislava radila kao direktorka, a Miroslav kao vozač.

"Tebe neću da ubijem"

- Sekretarica ga je videla u dvorištu škole sa puškom. On joj je rekao: "Beži, Vesna, da i tebe ne ubijem." Otišao je u Braninu kancelariju i ispalio u nju više metaka. Zatim je sišao u prostoriju gde je domar sedeo sa vozačem. Rekao je domaru: "Ne brini, tebe neću da ubijem" i sasuo rafal u Miroslava, dok se domar sagnuo. Sekretarica je za to vreme otrčala po policiju. Predrag ih je mirno sačekao i predao im se - otkriva za naš list B. M., poznanik Gnjidića, kojem je domar sve ispričao.

Branislava i Miroslav bili su u javnoj vezi dve godine, ali je ona ujedno u Šidu živela sa suprugom i dvojicom sinova, koji imaju 22 i 16 godina. Ona je supruga upoznala u ranoj mladosti jer je Predragov stric oženio njenu majku, a u braku su bili 22 godine.

- Stariji unuk dovezao je moju ćerku u sredu kod mene jer se posvađala sa zetom. U četvrtak je došao da se mire, ali mi je ona rekla: "Mama, ne puštaj me, ubiće me." Ja sam im rekla da prekinu sa svađom i da se čuju za 10, 15 dana i pričaju. Viknula sam im: "Smirite se i jedno i drugo" i onda je on otišao - priča majka ubijene direktorke Olgica Gnjidić.

Ona kaže da je Predrag zvao suprugu i kobnog jutra pre nego što je otišla na posao.

- Molio ju je da se pomire. Bio je fin i umiljat, a ona mu je rekla: "Neću, ne prepoznajem te više. To nisi ti." Posle tog poziva je otišla na posao, a on u ambulantu u Šidu kod rođake da traži lekove za smirenje. Rekao joj je da mu nije dobro, ali ona nije mogla da mu ih da jer nije imao recept. On nije hteo da mu se to zavede u karton jer ne sme to da ima kao funkcioner u lovištu u kojem radi zbog oružja. Nije ništa ni popio i otišao je da mi ubije dete - kaže uplakana majka.

Varala ga pred svima

- Branislava nije krila svoju vezu sa Miroslavom. Šetali su svuda, nisu se krili i tako je ponižavala Predraga pred celim gradom. On je bio povučen i fin čovek. Čuo sam da ju je u četvrtak molio da se pomire, govoreći da će joj sve oprostiti - kaže njihov prijatelj B. M.

Dve godine u vezi

Ona ne krije da je njena ćerka bila sa Miroslavom dve godine u vezi.

- Sa Predragom se svađala, a kulminiralo je pre dve godine, kada je postala direktorka. On je njoj zavideo na plati, stalno joj je nešto zamerao. Smetalo mu je i što više pažnje posvećuje mlađem sinu, koji je oboleo od šećera. U Miroslavu je tražila izlaz od svega toga - priča Olgica.

Ubijeni Miroslav bio je razveden i imao je dve ćerke, a poznanici koji su se zatekli na licu mesta kažu da je imao više žena.

"Sve ću ih pobiti"

Kako pričaju meštani Erdevika, Predrag je kobnog jutra bio na poslu u Šidu, gde je rekao da će ih "sve pobiti". Niko nije ni slutio da će tako nešto zaista uraditi. On poseduje oko 10 komada oružja registrovanih na svoje ime, ali nikada u životu nije napravio nijedan incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

19.05.2020 11:49

Dve godine ga javno varala. Ne razumem takve zene.