Pali dileri u Beogradu: Policija u stanovima pronašla kokain, heroin, oružje i marihuanu! U sve umešana i starica (81)

Autor: Republika

Hronika

27.05.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Beogradu uhapsila tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Policija je uhapsila S. R. (1997) kod koga je prilikom pretresa stana pronašla 30 grama kokaina i elektronsku vagicu za precizno merenje. 

Takođe, policija je kod M.  J. (1989), koji je boravio u stanu osamdesetjednogodišnje žene, zaplenila 30 grama heroina i 3.500 evra. Protiv te žene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za isto krivično delo.

Uhapšeni D. Ž. (1974) se sumnjiči da je počinio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je u stanu i drugim prostorijama koje on koristi pronašla 110 grama marihuane, tri pištolja, revolver, pušku i 61 komad municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading