OVO PITANJE cimera je nateralo monstruma iz Rakovice da se ubije!

Autor: Republika

Hronika

05.01.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Radivojević iz Ripnja 25 dana bio je u zatvoru sa Markom Nikolićem, koji je u julu ubio detu i žene, a potom sebi u poslednjim danima 2017. godine prerezao grkljan.

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook.com/Maja Djordjevic
Marko Nikolić

Radivojević otkriva kako su izgledali dani u CZ, ali i kako su monstruma dočekali ostali zatvorenici, pišu beogradski mediji.

On kaže da se u njihovoj ćeliji gasila muzika i utišavala televizija zbog Nikolića.

- Poslednjeg dana je došao jedan dečko koga je žena optužila da je hteo da zakolje nju i decu. Njega su stavili s nama u sobu. Kad je ušao, objasnili smo mu da pred Markom ne pominje decu. Međutim, on ga je u jednom trenutku upitao kako je mogao da ubije dete. Mislim da je to definitivno bio okidač da digne ruku na sebe - kaže Nikolićev cimer.

Strah i trepet u zatvoru

Radivojević se priseća da je Nikolić imao jače obezbeđenje nego bilo koji drugi pritvorenik.

- Kad njega izvode iz ćelije i prolazi hodnikom, rasklanja se ceo blok. Kad se ide u šetnju, sve nas vodi jedan policajac, a njega četvorica. Inače, bio je sav izranjavan. Grudni koš mu je izgoreo od ležanja na asfaltu na plus 40 stepeni kad je uhapšen. Ima i rupu od električnog pendreka na desnom ramenu - kaže on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading