STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA: Muškarac poginuo na Novom Beogradu!

Autor: Tanjug

Hronika

06.01.2018

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 04.37 sati u Bulevaru Mihajla Pupina jedan muškarac (37) je izgubio život, dok je drugi (40) teško povređen i prevezen u Urgentni centar, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Muškarac poginuo na Novom Beogradu/Foto: Ilustracija

Nezvanično, beogradski mediji javljaju da je vozač bio u alkoholisanom stanju, dok se kretao iz pravca Zemuna ka Novom Beogradu i prvo se zakucao u jednu pa u drugu banderu. Na licu mesta, prema ovim navodima, suvozač je izgubio život.

Oko 20.21 sati u ulici Slavka Miljkovića, lakše su povređena dva muškarca starosti 57 i 33 godine, a potom prevezena u Urgentni centar.

Na uglu ulica Pavla Vujisića i Amadove nešto posle 23 časa, povređena su dva muškarca starosti 30 i 34 godine, a prevezeni su u KBC "Bežanijska Kosa".

Druga lekarska ekipa izašla je na ovu lokaciju zbog dve povređene žene, prevezene u Urgentni centar.

Oko 03.13 časova, teško je povređeno i spaseno maloletno lice (16) u Višnjićevoj ulici. Tinejdžer je pretrpeo povrede obe butine.

Pozive Hitnoj pomoći u toku noći uglavnom su upućivali hronični bolesnici, asmatičari, osobe sa hipertenzijom i osobe sa psihološkim poremećajima.

Hitna pomoć je do 07.00 časova zabeležila 110 intervencija, od kojih 12 na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je intervenisala 170 puta, od kojih 34 na javnom mestu. U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teže povređenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading