TOTALNI OBRT: Zorana oslobađaju SNIMCI SA KAMERA!

Autor:

Hronika

27.02.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrana Zorana Marjanovića, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović, podneo je odgovor na optužnicu koje je pre desetak dana sudu dostavilo Više javno tužilaštvo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran ipak nije kriv?

Kako saznaju beogradski mediji, prvi odgovor na optužnicu sudu je podneo advokat Veljko Delibašić.

- U odgovoru na optužnicu tražio sam da sud natera tužilaštvo da obelodani dokaze koje krije, pre svega snimak kamere koja pokriva nasip i koji isključuje svaku sumnju da je Zoran Marjanović ubio Jelenu Marjanović. Osporio sam i sve ostalo navedeno u optužnici - potvrdio je Delibašić. Reč je o spornom snimku koji nije dostavljen odbrani, a koji je zabeležila sigurnosna kamera na kući porodice Jahović, koja se nalazi u blizini nasipa.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam

Ovaj snimak s kamere koja je navodno bila usmerena ka nasipu policija je otkrila dvadesetak dana posle zločina. Hard-disk je odnet na analizu, a odbrana tvrdi da bi taj snimak mogao da oslobodi Zorana optužbi zbog kojih mu preti 40 godina zatvora.

- Branioci, kao i sam okrivljeni imaju pravo da u roku od osam dana daju odgovor na optužnicu, u kom iznose svoje argumente i ono što smatraju da tokom istrage koju vodi tužilaštvo nije dobro urađeno. O tim prigovorima odlučuje sud, koji može da ih usvoji i odbaci optužnicu ili vrati tužilaštvu predmet na dopunu istrage, ali isto tako može i da potvrdi optužnicu - kaže sagovornik beogradskih medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading