PUCNJAVA U POŽAREVCU! Napadnut zamenik gradonačelnika

Autor: informer.rs

Hronika

11.03.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Dragana Kostića, zamenika gradonačelnika Požarevca i potpredsednika SNS u tom gradu u subotu je, dok je bio u službenom vozilu "škoda fabia", pucano iz vatrenog oružja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nije poznato ko je pucao na Kostića, ali se zna da je vatra na potpredsednika požarevačkog SNS-a otvorena dok je on bio u autu, sa osobom koja je bila na mestu suvozača. Na sreću u pucnjavi niko nije povređen, a napad se desio u subotu, oko 21 čas, u Ratarskoj ulici u Požarevcu.

Nezvanično se saznaje da se Kostić vraćao iz Kasidola, gde je dobio zahvalnicu zbog organizovanja kulturne manifestacije u tom selu. Nakon toga, pomoćnik gradonačeklnika Požarevca je prijatelja, koji sa njim bio u Kasidolu, povezao do kuće.

Ali, nakon što je zaustavio vozilo, odjeknuo je prasak, sličan pucnju, koji je polomio vetrobransko staklo na automobilu. Odmah je pozvana policija, koja je obavila uviđaj na licu mesta, ali napadači još nisu pronađeni.

Za sada, nije poznat motiv napada na Kostića. Ono što se zna je da je pomoćniku gradonačelnika Požarevca prećeno sa nekoliko lažnih profila na Facebooku. Jedan od pretnji je i da "mu je sveća dogorela", kao i da mu "bliži kraj".

Policija proverava ko stoji iza naloga sa kojih su upućivane pretnje, ali se ne oglašava zvanično povodom ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading