POKUŠALI DA MU OTMU TORBU S NOVCEM U AUTOBUSU, PA GA JURILI PO ULICI I TUKLI PALICOM: Uhapšeni razbojnici sa linije 108

Autor:

Hronika

05.03.2024

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni su za svega nekoliko minuta nakon izvršenja krivičnog dela.

POKUŠALI DA MU OTMU TORBU S NOVCEM U AUTOBUSU, PA GA JURILI PO ULICI I TUKLI PALICOM: Uhapšeni razbojnici sa linije 108

Foto: shutterstock

Policija

Beogradska policija u nedelju je uhapsila L.S. (18) i D.S. (20) zbog pokušaja razbojništva i nanošenja lakih telesnih povreda. Prema saznanjima, njih dvojica su ušli u autobus na liniji 108 i tražili od muškarca da im preda torbu sa novcem. Nesrećni čovek uspeo je da se izbori sa njima i na sledećoj stanici izađe iz autobusa. Međutim, dvojica mladića nisu odustala, već su izašla za njim i počela da ga jure po naselju. Kada su ga sustigli, zadali su mu nekoliko udaraca drvenom palicom i pobegli. Policija je brzom intervencijom uspela da uhapsi osumnjičene, prenosi Telegraf.rs.

Jedna od ključnih informacija u ovom slučaju jeste brza reakcija policije. Uhapšeni su za svega nekoliko minuta nakon izvršenja krivičnog dela, što ukazuje na efikasnost i spremnost policije da odgovori na izazove u borbi protiv kriminala.

Nakon hapšenja, istragu je preuzelo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Ovo ukazuje na ozbiljnost optužbi protiv osumnjičenih i pokazuje da će slučaj biti pažljivo razmatran i procesuiran u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading