STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRALJEVA: Poginuo motociklista, nije mu bilo spasa!

Autor:

Hronika

09.03.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se dogodila još jedna stravična saobraćajka kod Niša, kada je u udesu poginula majka.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRALJEVA: Poginuo motociklista, nije mu bilo spasa!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Tokom popodnevnih časova, na magistralnom putu kod mesta Gotovac, u blizini Kraljeva, došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je iz za sada neutvrđenih razloga nastradao motociklista.

- Duže od sat vremena čekamo da se završi uviđaj i da nastavimo put koji je sada blokiran. Na llice mesta stiglo je vozilo Hitne pomoći i nekoliko policijskih patrola - kaže jedan od vozača koji se zatekao na ovoj deonici.

Daljom istragom biće poznate sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće. Usled blokade saobraćaja stvorene su dugačke kolone vozila.

Da podsetimo, danas se dogodila još jedna stravična saobraćajka kod Niša, kada je u udesu poginula majka.

Naime, danas oko 13.30 sati, na starom putu Niš - Prosek, nedaleko od Konjičkog kluba, dogodila se stravična saobraćajna nesreća. Vozilo "Citroen" sletelo je sa kolovoza i prevrnulo se na bok, ostavljajući iza sebe tragične posledice.

Povređeni i poginuli

U ovoj nesreći, povređeni su otac I.A. (54) i njegove dve ćerke, V.Š. (22) i L.A. (24), dok je majka nažalost izgubila život na licu mesta. Otac, koji je bio za volanom, prošao je sa lakšim povredama i nalazi se u svesnom stanju.

Međutim, ćerke su zadobile teške telesne povrede i njihovi životi su ozbiljno ugroženi. V.Š. (22) je trenutno u operacionoj sali gde se sprovodi reanimacija, dok je L.A. (24) takođe podvrgnuta operaciji zbog teških povreda unutrašnjih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading