DVE DEVOJČICE IZ SRBIJE UHAPŠENE U ŠVAJCARSKOJ! Pokušale da opljačkaju kuću!

Autor:

Hronika

13.03.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija nije saopštila identitet uhapšenih devojčica iz Srbije.

DVE DEVOJČICE IZ SRBIJE UHAPŠENE U ŠVAJCARSKOJ! Pokušale da opljačkaju kuću!

Foto: Shutterstock

Dve mlade devojčice iz Srbije uhapšene su u utorak popodne u Švajcarskoj nakon što su pokušale da provale u jednu porodičnu kuću. Do incidenta je došlo u Vangenu u blizini švajcarskog grada Zoloturn. Prema kantonalnoj policiji Zoloturna, dve devojčice su pokušale da provale u porodičnu kuću.

Kako prenose švajcarski mediji, u pitanju su devojčice iz Srbije koje navodno imaju samo 12 i 14 godina. One su uhvaćene nakon anonimne dojave policiji. Mediji pišu da je policijska patrola zaustavila dve devojčice oko 13 sati kada su pokušale da provale u kuću u nameri da je opljačkaju.


Policija nije saopštila identitet uhapšenih devojčica iz Srbije. Detalji o njihovom poreklu i motivima za pokušaj provale još uvek nisu javno poznati. Istraga je u toku, a nadležne institucije pokušavaju da utvrde sve okolnosti ovog incidenta.

Ovaj slučaj izaziva pažnju javnosti zbog neobičnosti situacije - maloletne devojčice iz inostranstva uhvaćene su u pokušaju provale. Pitanje koje se postavlja jeste šta je dovelo do ovakvog postupka i da li postoji neka pozadina koja bi mogla da objasni njihovo ponašanje.

Kantonalna policija Zoloturna preduzima sve neophodne korake kako bi istražila ovaj slučaj. Takođe, očekuje se da će nadležne institucije kontaktirati ambasadu Srbije u Švajcarskoj radi dodatnih informacija o identitetu i okolnostima ovih devojčica.

Ovaj incident budi radoznalost i postavlja pitanja o faktorima koji su doveli do ovakvog ponašanja maloletnih devojčica iz Srbije. Nadamo se da će istraga otkriti sve relevantne informacije i omogućiti adekvatnu reakciju nadležnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading