BURNA NOĆ U BEOGRADU: Tri udesa, osmoro povređenih!

Autor: Tanjug

Hronika

31.03.2018

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri saobraćajne nezgode dogodile su se noćas u Beogradu u kojima je povređeno osam osoba, rekla je jutros Tanjugu Nada Macura.

RepublikaFoto: Tanjug
Hitna ima pune ruke posla u petak uveče

Prema njenim rečima, u 21.44 došlo je do udesa u Ustaničkoj ulici kod hotela Srbija, a lakše su povređene četiri osobe, žena i trojica muškaraca starosti između 20 i 26 godina koji su prevezeni u Urgentni centar.

U ulici Vojislava Vučelića na Senjaku u 01.16 lakše povrede je zadobio motociklista starosti oko 20 godina koji je prevezen u Urgentni centar. Macura je istakla da nije poznato da li je pao ili je bio oboren.

U 02.40 na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Borču dogodio se treći udes u kojem su povređene tri žene starosti od 38, 27 i 30 godina koje su prevezene u Urgentni centar.

Tokom noći su se za pomoć javljali najviše srčani bolesnici sa bolovima u grudima, a bilo je i alkohonisanih osoba i tuča.

Hitna pomoć je tokom noći izvela 107 intervencija od kojih 28 na javnom mestu, juče u toku dana 97 od kojih 42 na javnom mestu, a zabeleženo je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno osam osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading