BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA NAĐENO ISPRED ZGRADE U BEOGRADU! Ležao u lokvi krvi!

Autor:

Hronika

29.03.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarčevo telo pronađeno je ispred zgrade, a Hitna pomoć je odmah reagovala na poziv i izašla na teren.

BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA NAĐENO ISPRED ZGRADE U BEOGRADU! Ležao u lokvi krvi!

Foto: shutterstock

ilustracija

Noćas je u Beogradu pronađeno telo muškarca starog oko 40 godina, a Hitna pomoć je nažalost mogla samo da konstatuje smrt. Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, po nalogu tužilaštva. Muškarac je pronađen u lokvi krvi, a prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da je reč o samoubistvu.

Muškarčevo telo pronađeno je ispred zgrade, a Hitna pomoć je odmah reagovala na poziv i izašla na teren. Nažalost, njihova brza intervencija nije mogla da spase muškarčev život, te su mogli samo da konstatuju smrt na licu mesta. Ovo je izazvalo šok i tugu među stanovnicima okolnih zgrada.

Nakon što je telo prevezeno na Institut za sudsku medicinu, obdukcija je odmah započeta kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Ova procedura je deo standardne istrage koja se sprovodi u ovakvim slučajevima, a rezultati će biti od velikog značaja za dalji tok istrage.

Prema prvim rezultatima istrage, postoji sumnja da je muškarac izvršio samoubistvo. Ovo je informacija koja je dodatno potresla zajednicu, a detalji istrage će biti od velikog značaja kako bi se sa sigurnošću utvrdio uzrok ovog tragičnog događaja.
 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading