ČIST I SREĐEN - KAO DA GA JE NEKO REDOVNO POSEĆIVAO! Ovo je NOVI snimak tunela koji se nalazi na 10 metara od dvorišta gde je DANKA NESTALA! (VIDEO+FOTO)

Autor:

Hronika

29.03.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se može videti tunel koji je sređen, čist, a u njemu ima i vode.

ČIST I SREĐEN - KAO DA GA JE NEKO REDOVNO POSEĆIVAO! Ovo je NOVI snimak tunela koji se nalazi na 10 metara od dvorišta gde je DANKA NESTALA! (VIDEO+FOTO)

Foto: Printscreen, Foto: MUP

Danka Ilić

Podzemni tunel koji se nalazi na 10 metara od kuće gde je devojčica nestala u Banjskom Polju kod Bora, detaljno je pregledan, a tom prilikom, kako je saopštio MUP, nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

 

Na snimku se može videti tunel koji je sređen, čist, a u njemu ima i vode.

 

 

Takođe, ono što primećuje i da je lako prohodan. Van tunela je puno smeća i nereda, dok je unutrašnjost tunela sređena, kao da ga je neko redovno posećivao.

Republika

Foto: Republika

Tunel

 

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

- Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta -sapšteno je iz MUP-a.

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u četvrti dan, a i dalje nema jasnih informacija o sudbini deteta.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading