PROVALIO U AUTO-ŠKOLU I UKRAO MOTOR: Bizarna krađa u Velikoj Plani

Autor:

Hronika

22.04.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici su pronašli motocikl, koji će biti vraćen vlasniku.

PROVALIO U AUTO-ŠKOLU I UKRAO MOTOR: Bizarna krađa u Velikoj Plani

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Hippopx

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikoj Plani, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, rasvetlili su tešku krađu izvršenu noćas u jednoj auto-školi i uhapsili M. M. (48) iz Velike Plane, zbog sumnje da je izvršio to krivično delo.

On se sumnjiči da je noćas provalio u garažu auto-škole u Velikoj Plani i ukrao motocikl za obuku vozača, a policija ga je brzim i efikasnim operativnim radom pronašla i uhapsila. Policijski službenici su pronašli motocikl, koji će biti vraćen vlasniku. 

Protiv osumnjičenog će, po nalogu tužilaštva, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

PRIJAVITE KRAĐU

Građanin koji prisustvuje krivičnom delu svakako treba o tome prvo da obavesti policiju budući da je ona opremljena da reaguje bez odlaganja, i u takvim slučajevima ona će tužiocu podneti krivičnu prijavu radi otkrivanja svih okolnosti dela i gonjenja njegovog izvršioca.

Prijavu koja se direktno upućuje javnom tužiocu treba podneti nadležnom javnom tužiocu, što je po pravilu tužilac sa područja na kojem je krivično delo izvršeno ili pokušano. Ukoliko na ovaj način ne može da se odredi koji je tužilac nadležan, koriste se drugi kriterijumi, poput prebivališta ili boravišta osobe za koju se smatra da je počinilo krivično delo.

Tužilaštva se nalaze u zgradama odgovarajućih sudova tako da je to adresa na koju treba uputiti krivičnu prijavu.

Krivična prijava se isto tako može podneti i policiji, sudu ili nenadležnom javnom tužiocu pošto su oni u obavezi da je odmah proslede nadležnom javnom tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading