PRONAĐEN ČEKIĆ KOJIM JE UBIJENA JELENA? Misterija sa Novog Beograda unela pometnju u slučaj!

Autor: Republika

Hronika

05.04.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesec dana nakon što je pevačica Jelena Krsmanović, 2. aprila 2016. godine, ubijena ronioci Žandarmerije pronašli su čekić za koji se sumnja da je korišćen prilikom ubistva pevačice! Policija trenutno traži vlasnika telefona koji je lociran na mestu ubistva i koji je otišao na Novi Beograd!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jelena i Zoran Marjanović

Policija je nedugo nakon ubistva Jelene Krsmanović, analizom baznih stanica mobilnih telefona na nasipu u Crvenki od 2. aprila 2016. godine, kada je zvezda Granda brutalno ubijena u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, otkrila mobilni telefon koji se nalazio u vreme pevačicinog ubistva u njenoj neposrednoj blizini.

- Praćenjem kretanja tog mobilnog telefona, utvrđeno je da je odmah nakon ubistva pevačice, oko 17 sati, njegov vlasnik počeo da se kreće ka Novom Beogradu. Poslednje lociranje bilo je na Savskom keju na Novom Beogradu - priča izvor upoznat sa predmetom ubistva pevačice.

Prema njegovim rečima, operativnim radom policije i obradom informacija do kojih su došli, upravo na tom mestu bačen je čekić za koji se sumnja da je oružje kojim je Jelena ubijena.

- Ronioci Žandarmerije pronašli su u vodi, nedaleko od mesta gde je telefon poslednji put lociran, čekić. Veštačenja tog predmeta do sada nisu otkrila pevačicinu krv na njemu, a sumnja se da su tragovi uklonjeni hemijskim supstancama na putu od nasipa do Crvenke - objašnjava izvor za beogradske medije.

Samim tim, naložena dopuna optužnice koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića o tome ko je sve, kada i koliko dugo bio na nasipu u vreme ubistva Jelene, otkriće i ko je vlasnik misterioznog telefona.

- Koja je i kakva povezanost vlasnika telefona sa ubistvom pevačice, odnosno sa Zoranom Marjanovićem koji je optužen za ubistvo, znaće se kada se otkrije ko stoji iza tog broja. Sumnja se da on zna mnogo toga o pevačicinoj smrti, odnosno da je on saučesnik u ovom brutalnom ubistvu, pogotovu zato što je na mestu gde je tog 2. aprila poslednji put lociran njegov telefon pronađen čekić - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mila

05.04.2018 12:30

Zanimljivo je da je i Zoranov otac spomenuo čekić još kada niko nije znao za pojedinosti zločina. Da li mu je izletelo kod prvih sumnji na Zorana ili samo da skrene paznju na pogresnu stranu. Gde se on i ostali članovi porodice nalazio tada, da li je neko namerno ukljucio neregistrovani telefon da zavara tragove? Moglo je ubistvo da se desi pre ili na drugom mestu a da udaranje cekicem bude zaturanje tragova a telefonima da se dodatno sakriju pravo mesto i vreme ubistva.

Odgovori 10 1
Maja

05.04.2018 14:36

Zasto bi svi u isto vreme iskljucili telefone, moguce da su stavili u njih druge kartice i tako komunicirali.

Odgovori 11 0