Detalji tragedije u porodici Borisa Tadića: RAZNEO SE MAGNUMOM - nije hteo da bude na teretu

Autor:

Hronika

06.04.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Radović (65), zet bivšeg predsednika Srbije i lidera Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisa Tadića, ubio se navodno zbog teške i neizlečive bolesti od koje se lečio duži vremenski period.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Umrlica pokojnog Miodraga Radovića na vratima zgrade

Kako Srpski telegraf saznaje, Radović nije želeo više da bude na teretu svojoj porodici, pa se u nedelju dovezao do Kule Nebojša u podnožju Kalemegdana i magnumom 357, za koji je imao dozvolu, pucao sebi u glavu!

Retko ga viđali

- Dugo je bolovao i verovatno mu je bilo svega preko glave. Znao je da njegovoj bolesti nema leka, da neće moći nikada da se oporavi i da je pitanje koliko bi još živeo. Pretpostavljamo da se na samoubistvo odlučio zato što je želeo da sebi i svojoj porodici skrati muke. Prijateljima je govorio da ga muči to što je drugima na teretu, da teško podnosi čitavu situaciju, ali niko nije ni slutio da bi mogao da uradi to što je uradio - kažu sagovornici Srpskog telegrafa bliski porodici Radović.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ

Komšije iz zgrade u kojoj je živeo Miodrag juče nisu bili raspoloženi da komentarišu ovu tragediju i uglavnom su nam govorili da su ga u poslednje vreme retko viđali.

- Čuli smo da je Miodrag bio bolestan, zbog toga smo ga slabo viđali. Nismo mogli ni da pretpostavimo da će dići ruku na sebe. On je bio jak čovek koji je voleo svoju porodicu i unuke - rekli su nam oni.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ

Našli ga šetači

Podsetimo, Radović se u nedelju oko 13 sati dovezao do Kule Nebojša, gde je parkirao svoj automobil fijat 500. Nekoliko minuta je sedeo u upaljenom vozilu, potom je izvadio pištolj, uperio ga sebi u glavu i povukao oroz.

Jedan od prolaznika koji je naišao ubrzo primetio da se vozač u automobilu ne pomera i da mu je glava krvava. Odmah je obavestio policiju i Hitnu pomoć, koji su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

- U ovom slučaju ništa nije bilo sumnjivo, pa se odmah isključila mogućnost da je neko drugi umešan u smrt Tadićevog zeta. Utvrđeno je da je reč o samoubistvu - dodaje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading