SKOČIO SA 9. SPRATA U KIKINDI: Dečak pao na automobil, lekari pokušavaju da ga spasu!

Autor: novosti.rs

Hronika

17.09.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni N. M. (15) iz Kikinde, koji je sinoć skočio sa vrha zgrade od devet spratova u centru tog grada, nalazi se na hirurgiji Dečje klinike u Novom Sadu i u teškom je stanju, potvrđeno je u toj bolnici.

Foto: Ilustracija

- Dečak je primljen sa ozbiljnim prelomima i nalazi se u teškom stanju. Ima prelome lobanje, otvorene prelome lakta i podlaktice. Njegovo opšte stanje je teško i na daljem je ispitivanju i posmatranju. Nalazi se na Intezivnoj nezi, na Odeljenju dečje hirurgije - izjavila je dr sci Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Maloletnik je skočio sa vrha najviše zgrade u Kikindi, sa devetog sprata zgrade u Ulici Vojvode Putnika kod pijace, u centru tog grada, sinoć u 20.30. Preživeo je jer je prilikom pada pao na krov parkiranog automobila.

U pomoć su prve pritrčale dve doktorke koje su prolazile tuda i odmah su pozvale Hitnu službu, koja je prema svedočenju komšija, došla u rekordno kratkom roku. Dečak je bio u svesnom stanju i odmah prebačen u kikindsku Opštu bolnicu, a zbog težine povreda odatle je upućen na dalje lečenje u Novi Sad.

- Pacijent je primljen sa teškim povredama glave, ekstremiteta, povredama na licu, sa krvarenjem i odmah je sanitetskim vozilo, uz lekarsku pratnju, prebačen na dalje lečenje u Novi Sad – izjavio je dr Jovan Jakonić, pomoćnik direktora Opšte bolnice u Kikindi.

Šta je razlog zbog kojeg se maloletnik odlučio na samoubistvo zasad se samo nagađa.

Uviđaj na licu mesta sinoć su obavili inspektori Policijske uprave u Kikindi, koji rade dalje istragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading