Čume traži da ga puste na uslovnu slobodu!

Autor: blic.rs

Hronika

06.11.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi srpski svedok saradnik Ljubiša Buha Čume podneo je nadležnom Trećem osnovnom sudu u Beogradu molbu za uslovni otpust.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

 

Buha se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u KPZ Sremska Mitrovica, na koju je osuđen na 16 meseci zbog vređanja zamenika Trećeg osnovnog tužilaštva.

Na slobodu bi trebalo da izađe u leto 2019, ali kako je izdržao dve trećine kazne zakon mu dozvoljava da bude ranije pušten i eventualno kaznu dosluži kod kuće.

Sednica veća koje će odlučivati o Buhinom uslvnom otpustu zakazana je za 22 novembar.

Prethodno, Čume je bio osuđen na jednogodišnju robiju jer je pretio dvojici pripadnika obezbeđenja bivše supruge, a onda i na dve godine i osam meseci zbog ugrožavanja sigurnosti policajca Milana Ljubenovića, ometanja istage i uticaja na svedoke. Taj deo kazne je već “odležao”, a zbog optužbi da je pretio bivšoj supruzi Ivani Dulović je oslobođen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bruka

09.11.2018 11:12

on se usudjuje da nesto i trazi. Cuti, bagro, pokri se usima i budi srecan sto u ovoj drzavi ne postoji pravo tuzilastvo i policija. Da ga ima, ne bi ti nos promaljao iz celije