Saška bila mesec dana u zatvoru: Prodavala marihuanu po klubovima!

Autor:

Zabava

23.10.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Saška Karailjaz u vili je jedna od najkonfliktnijih osoba. Iza sebe ima burnu prošlost, a mnogi skandali isplivali su čim se našla pred kamerama s obzirom na to da neretko priča o tome čime se bavila nakon završetka srednje škole. Dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva da je Aleksandra pre ulaska u rijaliti deportovana iz Nemačke, gde je neko vreme boravila jer je pomagala nepoznatom muškarcu da preprodaje marihuanu.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Aleksandra Karailjaz

- Aleksandra je po završetku srednje škole otišla u Cirih preko rođaka koji tamo žive jer je tražila posao sa dobrom zaradom. Nije joj bilo teško da preko veze nađe dobro radno mesto u jednoj privatnoj firmi, gde je radila kao sekretarica na jednom od info pultova. U tom periodu se zbližila sa likom kog je upoznala u jednom klubu dok je bila u provodu sa drugaricom, a nakon što su se iste večeri smuvali, razmenili su brojeve telefona i počeli redovno da se čuju. Započeli su vezu i sve više vremena provodili zajedno. On je dečko koji ima imućne roditelje i poznaje dosta uticajnih ljudi u Cirihu.

U toaletima diskoteka prodavala travu i uzimala za to dobre pare

- Roditelji su ga razmazili jer su mu uvek davali novac, pa on nikada nije hteo da traži posao. Pošto godinama konzumira marihuanu, novac je zarađivao i tako što ju je sa još nekoliko drugara preprodavao klincima i poznanicima po gradu, pa su delili zaradu. Aleksandri takođe korišćenje marihuane i sličnih psihoaktivnih supstanci nije strano, pa je htela s njim da uđe u biznis - priča naš izvor i nastavlja:

- Momak joj je brzo objasnio na koji način se prodaje droge, pa se bacila na posao. Većinom je izvesnu količinu marihuane imala sa sobom kad bi izlazila noću po klubovima. U WC je prodavala travu i uzimala za to dobre pare jer je bila u ptanju marihuana visokog kvaliteta. Prilikom pretresa i racije u jednom lokalu policija ju je uhvatila sa dvojicom momaka ispred lokala i odmah prislonila uza zid. Tom prilikom su joj u zadnjem džepu farmerki pronašli tri kesice marihuane i odmah odveli do policijskog vozila. Momke s kojima je razgovarala takođe su priveli na razgovor. U stanici je zadržana 48 časova. Odmah su joj zbog priznanja rekli da će morati da odsluži kaznu od 30 dana zatvora zbog posedovanja marihuane i priznanja da drogu nije koristila, već da ju je prodavala - završava naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading