OČAJ ILI KREATIVNOST: Tesla smanjuje broj boja automobila kako bi ostvarili proizvodnju

Autor: autoblog.rs/Tportal.hr

Razonoda

12.09.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proizvođač električnih automobila nikako ne uspeva da ostvari planiranu proizvodnju Modela 3. Kada su deo proizvodnje prebacili u šator i smanjili proizvodnju ostalih modela u korist ‘trojke’, u Tesli su sada odlučili da ograniče broj raspoloživih boja sa sedam na pet.

RepublikaFoto: Tesla Motors
Problematični Model 3

Tako će kupci od 13. septembra Model 3 moći da dobiju u crnoj, ponoćno srebrnoj metalik, duboko plavoj metalik, perla beloj višeslojnoj i crvenoj višeslojnoj. Obsidian crna i metalik srebrna će navodno i dalje biti dostupne ali uz doplatu.

Tu nije kraj lošim vestima za buduće kupce jer su u Tesli odlučili da povećaju cenu Modelu 3 s parom elektromotora za čak 6.000 dolara, a o ponudi osnovnog Modela 3 po ceni od obećanih 35.000 dolara za sada ni traga ni glasa.

RepublikaFoto: Tesla Motors

Model 3 je trebalo da bude automobil za mase po pristupačnoj ceni, ali s prosečnom cenom od 60.000 američkih dolara ovaj automobil je sve samo ne to.

Da li će svi ovi potezi pomoći Tesli da ostvari planirane ciljeve - između ostalog i ostvarivanje prve dobiti u 15 godina postojanja - ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading