U Srbiji se otvara prva škola za Jutjubere?!

Autor: pcpress.rs

Razonoda

12.01.2020

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi selfi muzej u Srbiji je otvoren, a sada je na red došla i škola za Jutjubere. Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) organizuje prvu školu za Jutjubere namenjenu mladim kreatorima uzrasta od 15 do 18 godina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škola će biti održana od 3. do 10. februara 2020. godine, a priliku da unaprede svoja znanja i veštine imaće 12 početnika. Kompletan program i učešće su besplatni, a učesnici će imati obezbeđen smeštaj, hranu i neophodnu opremu.

- Jutjub godinama unazad predstavlja jedno od glavnih sredstava informisanja mladih, ali i perspektivan prostor za razvoj karijere. Upravo zato nam je izuzetno važno da mladim kreatorima/kama omogućimo okvir u kome će moći da uče od uspešnih starijih kolega i razumeju funkcionisanje ove platforme - poručuju iz KOMS-a.

Polaznici će osam dana raditi sa poznatim domaćim Jutjuberima, Dule AXE, Eau de Viktor, Cone, Duxa, Dex lik i Cuki i stručnjacima za digitalni marketing Jelena Radović – Leca Shargarepica, Aleksandar Ašković – Kojot i Jasenka Marko i moći da nauče najvažnije veštine koje će im omogućiti da Jutjub pretvore u karijeru, poput montaže, obrade fotografija, SEO, javnog nastupa, dikcije i analitike. Poslednja dva dana škole, polaznici će raditi sa trenerima na snimanju, montaži i plasiranju svojih videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading