NEVEROVATNA PONUDA NA SAJMU AUTOMOBILA U BEOGRADU - Saznajte koji je auto najskuplji, a koji najjeftiniji! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Razonoda

23.03.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobili za svačiji džep: od najjeftinijeg do najskupljeg modela

NEVEROVATNA PONUDA NA SAJMU AUTOMOBILA U BEOGRADU - Saznajte koji je auto najskuplji, a koji najjeftiniji! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika.rs


Ovogodišnji Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme 'Motopassion' je vrlo raznovrstan, sa ponudom koja zadovoljava svačiji ukus i džep. Od najjeftinijeg FIAT Panda, čija cena iznosi 12.950 evra, do najskupljeg modela, KTM X-BOW GT-XR, čija cena gotovo doseže 400.000 evra, posetioci imaju priliku da se dive različitim automobilima i motociklima.

KTM X-BOW GT-XR: Automobil namenjen pravim individualistima

Jedan od najatraktivnijih modela na sajmu je KTM X-BOW GT-XR, super sportski automobil namenjen pravim ljubiteljima neukroćene dinamike i radikalnog dizajna. Sa maksimalnom brzinom od 280 km/h, ovaj automobil pruža čisti entuzijazam u svakodnevnoj vožnji. Interesantno je istaći da je KTM inače austrijski proizvođač motocikala i sportskih automobila, što dodatno doprinosi ekskluzivnosti ovog modela.

 


Rafale: Renaultov hibridni model sa naprednim karakteristikama

Renault je predstavio model Rafale, hibridni automobil sa E-Tech full hybrid motorom od 200 KS. Ovaj automobil, čija cena iznosi 59.390 evra, poseduje pun rezervoar benzina, ugrađeni internet pretraživač Gugl i čak 50 dostupnih aplikacija, što ga čini veoma naprednim i modernim izborom za ljubitelje automobila.

Subaru: Interesovanje za motore i model Forester

Na štandu Subarua, posetioci su pokazali najveće interesovanje za motore ove marke, kao i za model Forester. Iako ovaj model nije prisutan na sajmu ove godine, cene ponuđenih Subarua kreću se od 39.000 evra pa naviše, što ukazuje na raznovrsnost i dostupnost ove marke.

Mercedes-AMG G 63: Luksuz i performanse

Jedan od automobila koji je privukao posebnu pažnju posetilaca je Mercedes-AMG G 63, čija cena iznosi 231.000 evra. Sa 8-cilindričnim benzinskim motorom i maksimalnom brzinom od 220 km/h, ovaj automobil kombinuje luksuzne karakteristike sa impresivnim performansama.

Foto: Republika.rs

 

 


Raznolika ponuda i zanimljive atrakcije

Pored automobila, posetioci sajma mogu uživati u simulatoru prevrtanja, koji naglašava važnost bezbednosti u saobraćaju. Takođe, ljubitelji oldtajmera će biti oduševljeni prilikom posete sajmu, gde će imati priliku da vide i motocikle, kao i da prisustvuju tradicionalnoj paradi koja je na programu u nedelju 24. marta.

Raspored u halama

Sajam je organizovan u nekoliko hala, gde se mogu videti različiti brendovi automobila, motocikala i prateće opreme. Hala 1 je rezervisana za brendove poput Mazda, Nissan, MG, Škoda, Subaru, Isuzu, Toyota, Honda, Opel, Peugeot, Suzuki, Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Citroen, Chery, Ford, Hyundai, Dacia, Renault, Kia, Volvo, Geely i Lynk&Co. Hala 3 je namenjena brendovima poput Mercedes, Maybach, BMW i Mini, dok je hala 3A rezervisana za laka privredna vozila i izlagače LCV programa poput Mercedes, Renault, Dacia, Fiat Professional i BG Plast.

Motopassion: Brendovi motocikala, ATV vozila i skutera

U hali 4, na sajmu 'Motopassion', posetioci mogu videti različite brendove motocikala, ATV vozila i skutera, uključujući BMW, Honda, KTM, Kawasaki, Suzuki, Ducati, Yamaha, Triumph i mnoge druge. Prateću automobilsku opremu posetioci mogu da pogledaju u halama 2 i 1A.

Ovogodišnji Sajam automobila i motocikala u Beogradu pruža raznovrsnu ponudu i zanimljive atrakcije za ljubitelje automobila i motocikala, ističući značaj bezbednosti u saobraćaju, napredne tehnologije i performanse koje nude moderni automobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading