ODMAH OVE STVARI IZBACITE IZ KUĆE! Baba Vanga je verovala da donose nesreću!

Autor:

Razonoda

12.03.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baba Vanga je savetovala da se kore hleba i mrvice koje preteknu od ručka ili večere daju pticama, jer će to navodno doneti sreću u dom.

ODMAH OVE STVARI IZBACITE IZ KUĆE! Baba Vanga je verovala da donose nesreću!

Foto: youtube.com/History

Mnogi ljudi veruju u sujeverja i verovanja koja su duboko ukorenjena u našem narodu, iako nemaju naučna utemeljenja. Neki smatraju da su to samo obična sujeverja, dok drugi čvrsto veruju u njihovu istinitost. Baba Vanga je bila ubeđena da određene stvari donose nesreću.

Prema njenom verovanju, važno je uvek jesti i piti iz čitavih i neokrnjenih tanjira i šolja kako biste zadržali dobru energiju i sreću u svom domu. Takođe, preporučivala je da se u usamljen ćošak stave nekoliko metalnih parica kako bi se sprečilo napuštanje sreće i blagostanja.

Baba Vanga je savetovala da se kore hleba i mrvice koje preteknu od ručka ili večere daju pticama, jer će to navodno doneti sreću u dom. Takođe, naglašavala je da se nikada ne treba hvaliti svojom srećom, posebno ne pred strancima, jer njihova ljubomora može doneti zlo u život.

Prema verovanju Babe Vange, slomljeno ili napuklo ogledalo ne bi trebalo čuvati u kući jer to navodno krade sreću. Takođe, savetovala je da novac uvek nosite u novčaniku, a nikako zgužvan po džepovima, jer će vam to navodno pomoći da postignete blagostanje.

Podsećamo, baba Vanga je svojim posetiocima često govorila o svojim uverenjima da smrt nije kraj, već samo prelazak duše u drugo stanje postojanja.

 Nije verovala u smrt, tvrdeći da se duša vraća nakon fizičke smrti. Ona je bolovala od nepoznate bolesti, a odbijala je savremenu medicinsku pomoć, insistirajući na lečenju biljem i alternativnim metodama.

Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading