Bahati Terza cenzuriše i francuske novinare!

Autor: Srpski telegraf

Sport

10.12.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Zvezdan Terzić nastavlja da se bahati i da cenzuriše medije. Naime, generalni direktor najtrofejnijeg srpskog kluba Crvene zvezde je nakon zabrane "Srpskom telegrafu" da prisustvuje večerašnjem meču sa Pari Sen Žermenom naredio svojim saradnicima da zabrane francuskom novinaru iz uglednog lista Mond (Le Monde) da postavi pitanje treneru Vladanu Milojeviću na oficijalnoj konferenciji. Malo je reći - skandal nad skandalima!

RepublikaFoto: stasrport
Generalni direktor Zvezde

Francuz je na Marakani samo hteo profesionalno da obavi zadatak, uredno se javio i dobio mikrofon, a interesovalo ga je kako na crveno-bele utiče dvomesečna saga vezana za istragu tamošnjeg tužilaštva o navodnoj nameštaljki u Parizu, kada su "sveci" razbili Zvezdu rezultatom 5:1.

- Koliko su na vaš tim uticale priče o navodnom nameštanju prve utakmice, kako je sve to doživljeno u Srbiji i da li je protumačeno kao udar na Srbiju i Zvezdu? - glasilo je pitanje Francuza.

Milojević, naravno, nije odgovorio jer to nije u njegovoj nadležnosti, ali mu je novinarka Zvezde koja je vodila konferenciju odbrusila da niko iz kluba neće odgovarati na takve stvari, već da se svi bave isključivo fudbalom i utakmicom. Kolegu iz Francuske je iznervirala cenzura do te mere da je demonstrativno napustio mesto u prvom redu Medija centra na stadionu Crvene zvezde, posle čega je ljutito poručio:

- Nije ovo konferencija na kakvu sam navikao. Ne mogu da verujem da mi neko brani da postavim pitanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading