Koliko Krstajić utiče na Jovića? Selektor Srbije progovorio o transferu napadača Ajntrahta!

Autor:

Sport

20.03.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski napadač Luka Jović je tražena roba na fudbalskom tržištu, a po svemu sudeći velikani evropskog fudbala će se na letnjoj "pijaci" otimati za njega. Fudbaler Ajntrahta će igrati kao starter protiv reprezentacije Nemačke, a selektor Mladen Krstajić je prokomentarisao Jovićevu karijeru van reprezentativnih akcija. Pitanje je koliko selektor Srbije ima uticaja na mladog napadača?

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije

Izjava selektora Srbije Mladena Krstajića za nemačke medije u kojoj ovaj podržava kontakte Luke Jovića i Liverpula, kaže da ništa još nije gotovo, iako se sprekulisalo da je Luka na samom pragu Barselone.

- Nadam se da će Jović ovog leta doneti pravu odluku, a Liverpul bi svakako bio jedna od tih. Za nas je najbitnije da on nastavi da igra u vrhunskoj formi. Želim mu sve najbolje i najveće moguće uspehe. Jasno je da poseduje ogroman potencijal. U stanju je da postigne neke velike stvari- rekao je Krstajić.

Luka Jović (21), koji je kao pozajmljen igrač Benfike, ove sezone u dresu Ajntrahta postigao 22 gola na 36 utakmica, trenutno je sa reprezentacijom Srbije u Volsfburgu, gde će "orlovi" od 20.45 odigrati prijateljski meč protiv Nemačke.

Priča se da će Jović ovog leta biti jedan od najtraženijih igrača na fudbalskom „merkatu”, a najuporniji u njegovom angažovanju su navodno Barselona i Liverpul.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading