BRANI DRUGARA Nejmar se posvađao sa vlasnikom PSŽ-a zbog Danija Alvesa!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

22.03.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejmar i Naser Al Kelaifi navodno imaju odličan odnos, ali je izgleda sada došlo do prvog sukoba pomenutih aktera i to zbog ugovora Danija Alvesa.

RepublikaFoto: Starsport

Navodno su pregovori Pari sen Žermena i brazilskog beka Danija Alvesa došli u ćorsokak. Blizak Alvesov prijatelj Nejmar zato se usprotivio bogatom katarskom vlasniku pariskog kluba Naseru Al Kelafiju, a u tome je imao podršku i trenera Tomasa Tuhela. 

Alvesu ugovor ističe na kraju aktuelne sezone, a PSŽ mu nudi ugovor po kome će zarađivati u odnosu na to koliko utakmica odigra. Brazilac želi fiksnu platu i preti da će napustiti Pariz kao slobodan igrač. 


Nejmar je na sastanku sa NAserom Al Kelaifijem rekao da želi Alvesa sa sobom u Parizu jer će se osećati lagodnije uz prisustvo dobrog prijatelja, dok Tuhel traži da Dani ostane zbog hijerarhije u timu i uticaja kog ovaj 35-godišnjak ima na saigrače. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading