Grujić: Voleo bih dugo da ostanem u Herti, ali...

Autor: Tanjug, Republika

Sport

27.03.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić izjavio je da bi voleo da ostane u Herti još dugo ukoliko Liverpul nema velike planove sa njim.

Dobro se pokazao u Berlinu... Marko Grujić

Grujiću pozajmica ističe na leto, kada bi trebalo da se javi klubu sa Enfilda, ali je već sada izrazio želju da ostane u Berlinu.

- Osećam se komforno u Berlinu. Herta mi je dala veliku šansu da igram u Bundesligi, još sam mlad i, ako se izuzmu povrede, vreme u Herti je sjajno. Mogu da pokažem sve kvalitete - rekao je Grujić za Bild.


Bivši đak Crvene zvezde ističe da mu je prioritet da nastavi da se razvija.

- Nažalost, ne odlučujem ja. Ukoliko bih odlučivao, ostao bih u Herti još godinu dana, možda čak i dve. Hoću da potvrdim ime i napredujem, a to je jedino moguće ako igram svaku utakmicu.

Isto tako, nema ništa ni da trajno postane fudbaler Herte.

- Herta je moj favorit. Voleo bih i dugo da ostanem. Ako ikada Liverpul bude želeo da me proda bilo bi sjajno kada bi došla ponuda Hert - rekao je Grujić, dodavši da je velika konkurencija u Liverpulu i da mu je u ovom trenutku najvažnije da igra.

Koliko se 22-godišnji vezista adaptirao u Herti najbolje govori izjava trenera Pala Dardaija da je "Grujić najbolji vezista tog kluba u proteklih 20 godina".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading