Titula sve bliža: Huntelar u završnici doneo veliku pobedu Ajaksu!

Autor:

Sport

20.04.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajaksa pobedili su Groningen u 31. kolu holandske Eredivizije i tako ostali na prvom mestu tri kola pre kraja šampionata

RepublikaFoto: twitter.com/OptaJohan
Klas Jan Huntelar

Još samo 270 minuta deli Ajaks od šampionske titule u Holandiji. Ekipa Erika ten Haga ostvarila je jednu od težih pobeda ove sezone, na momente je delovalo da im je lakše bilo protiv Real Madrida i Juventusa u osmini, odnosno četvrtfinalu Lige šampiona.

Odlično se borio žilavi Groningen, ali je iskusni napadač Klas Jan Huntelar golom u 78. minutu prekinuo agoniju i doneo veliko slavlje ekipi iz Amsterdama.

Videlo se nakon meča koliko "kopljanicima" znači ova pobeda, odnosno na koliko težak način je ona izvojevana. Sada ih još samo tri pobede dele od šampionske titule za koju se bori i PSV iz Ajnhovena koji će u nedelju imati priliku da se pobedom nad Dan Hagom vrati na isti broj bodova kao i Ajaks.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading