Raspad sistema: Fudbaleri Boltona u štrajku!

Autor:

Sport

26.04.2019

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolton Vonderersa, koji se takmiče u Čempionšipu, stupili su u štrajk i zapretili da neće igrati mečeve do kraja sezone ukoliko ne dobiju plate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolton u velikim problemima

Oni nisu isplaćeni za mart, i trebalo bi da aprilske dobiju 30. aprila, ali nema naznaka da će se to dogoditi.

Ovo im nije prvi protest pošto ranije tokom ovog meseca nisu trenirali punih 48 sati. Blton je već ispao u niži rang i ostalo im je da u subotu igraju sa Brentfordom, a 5. maja sa Notingem Forestom.

Izdali su zvanično saopštenje u kojem su pozvali i na promene vlasničke strukture kluba.

- Finansijska kriza u nemešm klubu traje dugo i o njoj se sve zna. Kao i to da mi igrači još nismo dobili martovske plate. Pet članova našeg stručnog štaba takođe. Nastojali smo da nastavimo sa radom i izvršavanjem naših obaveza kroz ekstremno težak period, ali bez rešenja na vidiku. Mišljenja smo da bi preuzimanje vlasništva kluba u perspektivi donelo razrešenje, ali poteškoće u realizaciji projekta ostavile su nas bez opcija - stoji između ostalog u saopštenju fudbalera Boltona.

Ranije ovog meseca objavljeno je da je bivši vlasnik Votforda Lorens Basini pristao da klupi klub, on je već platio i deo akcija sadašnjem vlasniku Boltona Kenu Andersonu i najavio je da će biti obezbeđen fond za vraćanje dugova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading