Ko kaže da je Jović Realov?

Autor:

Sport

21.05.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekamo ozvaničenje prelaska srpskog reprezentativca Luke Jovića u redove Real Madrida, ali izgleda da ovoj fudbalskoj sagi nije kraj. Sportski direktor Ajntrahta, Fredi Bobić iznenadio je sve svojom izjavom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikad kraja spekulacijama oko Jovića

Bobić je čovek koji je zadužen za sportska pitanja u Ajntrahtu novinari su pitali da prokomentariše transfer Luke Jovića u Španiju, ali je njegov odgovor bio iznenađenje za sve.

- Ne postoji dogovor dva kluba. Ono što je tačno jeste da postoje pregovori, ali mnogi drugi su zainteresovani za Luku - rekao je Fredi Bobić.

Nakon njegove izjave u španskim medijima se pojavila informacija je problem u visini obeštećenja. Real nudi 60, dok Nemci traže celih 100 miliona evra za Srbina. 

Nešto optimističniji tvrde da je u igri ponovo Barselona koja navodno prati čitav razvoj situacije i čeka pravu priliku da reaguje i pokuša da preotme Srbina velikom rivalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading