Đavoli pronašli zamenu za De Heu!

Autor:

Sport

01.06.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu italijanski mediji, Mančester junajted je kontaktirao Mina Rajolu, a sve zbog interesovanja za Đanluiđija Donarumu. Crveni đavoli su želeli da vide koliko je on i da li je dostupan i dobili su odgovor da bi Milan zahtevao oko 60.000.000 evra.

RepublikaFoto: Donaruma
Donaruma u Junajtedu?

Donaruma ima 20 godina, ali je već veteran u Seriji A sa 142 odigrane utakmice i postoji šansa da će na leto napustiti klub. Milan mora da skrati troškove zbog Finansijskog fer-pleja, a najveći profit bi mogao da dobije od prodaje svog talentovanog golmana.

Takođe, Donaruma je igrač koji najviše zarađuje u Milanu, tako da bi i to moglo da se otpiše sa strane rashoda, što bi svakako prijalo Rosonerima u ovoj situaciji. Mančester junajted sa druge strane ima problem sa De Heom, postoje više nego realne šanse da Španac neće produžiti ugovor, pa su Crveni đavoli primorani da potraže alternativu.

Ukoliko bi Donaruma došao u Mančester, ljudi na Old Trafordu ne bi morali da brinu za golmana narednih 15 godina, ali sve je još daleko od realizacije. Pita se i Milan, kao i agent igrača, Mino Rajola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading