Savićević UDARIO na Tumbakovića: Ne postaje se patriota u minut do 12

Autor:

Sport

11.07.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević kaže da ga je sada selektor Srbije Ljubiša Tumbaković razočarao i kao čovek i kao profesionalac.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savićević

Ljubiša Tumbaković i igrači Filip Stojković i Mirko Ivanić odlučičli su da ne igraju protiv tzv Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, što je šokiralo prvog čoveka tamošnjeg Saveza.

- Nismo očekivali od određenih ljudi da će uraditi to što su uradili. Kažu da vreme leči sve, ali u ovom slučaju teško. Svakim danom sam sve nervozniji u vezi sa tim stvarima, i stepen ljutnje mi ne pada. Pod "određeni ljudi", mislim na Ljubišu Tumbakovića i Zvezdana Terzića - kazao je u intervjuu za Nedeljnik Dejan Savićević.

Kaže da ga je Tumbaković razočarao i kao čovek i kao profesionalac.

- Vidim da je po postavljanju na mesto selektora rekao da ne zna da li je doneo ispravnu odluku, ali jeste logičnu. Kako to može da izjavi čovek koji kaže da ima principe? Koji su to principi? Kako neko može da te pozove u minut do 12 i kaže ti ''nemoj da vodiš Crnu Goru''? Ne postaje se patriota u minut do 12. I to posle poziva iz kabineta. Kada smo izvukli Kosovo, mogao je da bude toliki patriota i da mi kaže: "Dejo, ja to ne mogu da vodim."

- Mogao je i u martu mesecu, kad su nam prošle prve utakmice, da dode i da mi kaže: "Vidi, Dejo, Kosovo dolazi, ne mogu ja to". I tada da mi je rekao, kazao bih mu: "Okej, prihvatam". Imali bismo par meseci da se pripremimo - rekao je Savićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading