REAL UKLET ZA SRPSKE FUDBALERE!

Autor:

Sport

29.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrdilo se još jednom, Real Madrid je uklet za srpske fudbalere! Kako drugačije objasniti ono što je u dresu najvećeg kluba na svetu za svega tri utakmice i tričavih 90 minuta provedenih na terenu proživeo napadač srpske reprezentacije Luka Jović. Kulminiralo je povredom zgloba u teškom porazu od gradskog rivala Atletika (3:7) pošto mu je na nogu pao golman slovenačke selekcije Jan Oblak.

Luka Jović

Luka je morao van terena već u 30. minutu, a tek ostaje da se Madriđani oglase oko stepena njegove povrede.

To je ipak bio samo finalni maler. Posle debija za "kraljevski klub" španski mediji sahranili su ga jer je bio bled u porazu od Bajerna (3:1). Potom je protiv Arsenala na terenu proveo svega 16 minuta. Trener Zinedin Zidan izveo ga je zato što je štoper Načo dobio crveni karton.

Ostaje nam samo da se nadamo da je Jović potrošio svu količinu nesreće koja je mogla da ga zadesi i da će se u takmičarskim mečevima na pravi način predstaviti navijačima Reala. U suprotnom, postaće još jedan Srbin koji će po lošem pamtiti boravak u Madridu. A pre Luke na "Santjago Bernabeuu" zaigrala su četvorica Srba i svaki se zadržao kratko i bez očekivanog učinka.

Luka Jović

Milan Janković je iz Zvezde stigao u Real, i to posle dvomeča Kupa šampiona. U Madridu se zadržao svega godinu dana. Madriđane je potom pojačao Predrag Spasić, ostao je samo sezonu, a dve godine kasnije završio karijeru. Nije se u Realu snašao ni Dejan Rambo Petković. Odigrao je svega pet mečeva. Perica Ognjenović jedan je od najvećih promašaja u istoriji kluba. Sakupio je svega 12 utakmica.

Milan Janković

(1987-1988)

Utakmica 38

Golova 4

Predrag Spasić

(1990-1991)

Utakmica 22

Golova 0

Dejan Petković

(1995-1997)

Utakmica 5

Golova 0

Perica Ognjenović

(1999-2001)

Utakmica 12

Golova 0

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading