Zvezda dobila milionsku ponudu za Bena!

Autor:

Sport

11.08.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponuda turske Konje je početkom leta odbijena pod izgovorom da je El Fardu Ben neophodan timu Vladana Milojevića tokom evropskih kvalifikacija. Ista konstatacija važi i sad, iako je reprezentativac Komorskih Ostrva pod velikim znakom pitanja za meč u Kopenhagenu zbog bolova u primicaču.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Moguće je da će El Fardu Ben do kraja avgusta ostati u Crvenoj zvezdi, a da će onda promeniti sredinu. Tačnije, postoji ozbiljna mogućnost da strelac šest golova u prošlosezonskim kvalifikacijama karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Na Marakani su okupirani revanš mečom sa Kopenhagenom, možda i najznačajnijim duelom u prvom delu sezone. Sve druge aktivnosti su stavili u drugi plan, ali po povratku iz Danske mogla bi da počne ozbiljnija priča oko Benovog transfera. A isti se kuva već nekoliko sedmica.

Zvezda i dalje čeka zvaničnu ponudu, ali su u Ljutice Bogdana dobili čvrsta uverenja da će jedan klub iz Saudijske Arabije  vrlo zainteresovan za Afrikanca i da je spreman da za njegovu slobodu plati dva miliona evra.

Pristojna cifra ako se zna da Benu ističe ugovor za 12 meseci, i da Zvezda ima poslednju priliku da zaradi ozbiljnu svotu novca na bivšem članu Olimpijakosa.

Ben je u Crvenoj zvezdi odigrao 65 mečeva, postigao je 35 golova i upisao 18 asistencija. Spada u red najproduktivnijih stranaca koji su igrali na Marakani. Istina, u poslednje vreme je pao u formi. Nije bio na prepoznatljivom nivou i tokom prolećne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading