Savo prelomio: Ovo je Partizanov spisak igrača za Ligu Evrope!

Autor:

Sport

05.09.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večeri kada je angažovanjem Lazara Markovića kompletiran igrački kadar za narednu jesen, Partizan je u UEFA poslao spisak fudbalera na koje računa u grupnoj fazi Lige Evrope. Klub iz Humske je licencirao ukupno 28 fudbalera za pomenuto evropsko takmičenje, odnosno gotovo kompletan igrački kadar, što znači da je izbor trenera Sava Miloševića bio lišen svakog mogućeg iznenađenja.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Zahvaljujući ažurnosti operativaca kluba iz Humske, pre svega Nenada Danilovića, koji je inače i zadužen za usku saradnju sa evropskom kućom fudbala, Marković, iako “potpisan” u kasnim satima, našao se na listi licenciranih sa još 23 fudbalera na A listi i četvoricom momaka na B spisku, gde se nalaze igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine.

Na spisku licenciranih koji je “skrojio” stručni štab nalaze se “starosedeoci” u ekipi, ali i svih deset letošnjih pojačanja i on izgleda ovako:

A LISTA

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić,

Nemanja Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić,

Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Strahinja Jovanović, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Bibras Natho, Sejduba Suma, Lazar Marković

Umar Sadik, Petar Gigić

B LISTA

Strahinja Pavlović, Lazar Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović

Podsetimo, Partizan otvara takmičenje u Ligi Evrope protiv AZ Alkmara u Humskoj 1 i to 19. septembra, a još uvek se čeka konačna odluka UEFA, odnosno komisije za žalbe u Nionu, kojoj su crno-beli poslali depešu ne bi li skinuli suspenziju i igrali pred navijačima.

U drugom kolu klub iz Humske će putovati u Astanu (3. oktobar), a u trećem će dočekati Mančester junajted na Topčiderskom brdu 24. oktobra.

Partizan će u četvrtom kolu – 7. novembra - gostovati u Mančesteru, a onda slede gostovanje Alkmaru (28. novembar) i poslednji meč na stadionu u Humskoj sa Astanom (12. decembar).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading