Milošević pred AZ: Partizan uvek ide na pozitivan rezultat , u Beogradu se niko nije naigrao!

Autor:

Sport

18.09.2019

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana svoju evropsku avanturu počinju u četvrtak od 21 čas protiv AZ Alkmara na stadionu u Humskoj ulici. Nažalost, zbog kazne UEFE, utakmica je zatvorena za javnost, ali susret će moći da posmatraju deca iz škola FK Partizan.

RepublikaFoto: Todor Petković
Nemanja Miletić i Savo Milošević na konferenciji za medije

- Iskoristili smo pauzu koju smo imali u prvenstvu da se spremimo dobro. Mislim da smo dodatno poradili na fizičkoj spremi. Juče smo imali 29 igrača bez povrede. To je dobra stvar. Lupao sam čaše protiv malera. Analizirali smo AZ Alkmar. Danas ćemo imati video analizu. Verujem u dobar rezultat - počeo je priču trener Partizana.

Šta možemo da znamo o AZ Alkmaru?

- Klasičan predstavnik holandskog fudbala, ofanzivni su, vrše pritisak visoko gore. Tipična holandska škola - istakao je Savo.

Glavno pitanje oko sastava odnosilo se na zdravstveno stanje Sejdube Sume...

- Jeste, spreman je. Sutra je teška utakmica, u narednih petnaest dana imao šest utakmica. Igraćemo u četvrtak nedeljama duže vreme. Trebaće nam svi igrači. Niko od ovih momaka ne može igrati toliki broj utakmica. Naša procena koji igrači će izaći zavisi od spremnosti igrača i taktike. Možemo da kombinujemo sa profilom igrača koje imamo - nastavio je Milošević.

Očekuje se preko dvadeset hiljada dece, šta oni mogu da vide od Partizana?

-Videćemo šta oni mogu da vide. Mi smo protiv Moldea imali problem, prvo poluvreme smo odigrali kriminalno pred njima. Sada znamo šta možemo da očekujemo. To može biti plus da igramo pred njima, mi smo se navikli na te frenkvencije - rekao je strateg crno-belih.

Kako treba reagovati na domaći teren...

Uvek je domaći teren prednost, ali ovo je grupa i sad smo malo rasterećeniji - apostrofirao je on.

Partizan zna da se nosi sa pritiskom, imali plan B za takve situacije?

- Ne pravimo takve planove. Bilo bi to preopširno. Plan B je da igramo svih devedeset minuta. Posvetili smo se fizičkoj pripremi. Da možemo celu utakmicu da igramo u jakom ritmu. Često smo u drugom poluvremenu lakše davali golove - jasan je trener Partizana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Za kraj, dali je Partizanu bolje da Mančester junajted u prvom kolu pobedi ili odigra nerešeno sa Astanom?

- Bolje je da dobije dugoročno gledano - zaključio je Savo Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading