Stevanović: Savo mi je dao najlepši poklon za 17. rođendan

Autor:

Sport

25.09.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Filip Stevanović je jedna od najsvetlijih tačaka ove sezone u Partizanu, a sa samo 17 godina je dobio priliku da bude u startnoj postavi u Večitom derbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Sjajna igra na derbiju

Ovaj 17-godišnji krilni fudbaler otkrio je da mu je trener crno-belih dva dana pred meč otkrio da će biti starter u derbiju, te da mu je to bio najlepši rođendanski poklon.

– Dva dana pred utakmicu sam saznao da ću igrati, šef me je psihički pripremio za to. Ne mogu da opišem koliku sam osećao sreću kada sam saznao da sam starter. To mi je bio najlepši poklon za rođendan – rekao je Stevanović za TV Partizan.

Imao je Stevanović nekoliko šuteva u ovom derbiju, a pogotovo je izgledna šansa bila na samom startu meča.

– Pripremio sam se za utakmicu, a pomoglo mi je dosta i to što sam u kupu bio na klupi, pa sam otprilike znao šta me čeka. Nisam imao nimalo straha. Imao sam šansu u drugom-trećem minutu, promašio sam, nadam se da će sledeći put ući – poručio je Stevanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading